Cautare

3132 de rezultate pentru "lista abonati adjudeni" (8.07 secunde)
"Eroii Craiovei", in fruntea listei de consilieri Antonie Solomon a spus ca una dintre regulile stabilite pentru aceasta alianta in formare ii da candidatului pentru primarie dreptul de a desemna o parte dintre cei care se vor afla pe lista comuna a candidatilor pentru consiliul local:
Uniunea Social Liberala a inregistrat luni la BEM cele 40 de candidaturi pentru noul legislativ, iar printre numele celor de pe lista regasim persoane cunoscute precum Calin-Popescu Tariceanu si George Becali sau membrul trupei HI-Q, Mihai Sturzu, care candideaza pentru un mandat de deputat.
13 rase pe lista neagra Legea cainilor din Danemarca pare pe cat de barbara pe atat de primitiva. ... Mai exact, s-a alcatuit o lista cu 13 rase de caini care nu pot exista in Danemarca.
Pornind de la aceasta concluzie, partidele au decis sa revina la votul pe lista nationala la viitoarele alegeri parlamentare. ... In urma discutiilor cu organizatiile judetene, decideam ordinea concreta pe lista, in functie de candidatul central sau local ce putea sa fie locomotiva pentru lista.
Prin lista sa de exclusi si proscrisi de la ceremoniile de 1 Decembrie, de la Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu pana la Gabriela Firea, care a fost invitata la Arcul de Triumf, dar nu si la festivitatea de la Cotroceni, Iohannis se expune inutil unei judecati morale extrem de pretentioase si volatile - asa cum este cazul cutumelor nescrise.
Premierul Viorica Dancila a anuntat lista oficiala a ministrilor pe baza careia va merge luni in Parlament sa ceara votul de incredere. Iata lista oficiala prezentata de Viorica Dancila:
Romania va propune Uniunii Europene o lista cu 39 de denumiri geografice protejate si recunoscute pentru bauturile spirtoase, potrivit unui ordin al Ministerului Agriculturii.
In prezent, functionarii AVAS lucreaza la intocmirea listei de societati cu care va fi alimentat Fondul Proprietatea, lista urmand sa fie supusa aprobarii Guvernului.
Strategia de privatizare a celei mai mari banci romanesti va fi modificata pentru a fi “cat mai flexibila“ in vanzarea a cel putin 50% plus o actiune si a oferi autoritatilor romane posibilitatea de a lista restul actiunilor pe bursa, ne-a mai spus Zbarcea.
Exista o lista neagra a constructorilor Cat despre “lista neagra a constructorilor“ implicati in aceste proiecte, Szabo a declarat ca “o firma intra pe lista doar daca pericliteaza realizarea proiectului Sapard si, in acest caz, este vorba de vreo 3-4 firme care au inceput activitatea, dupa care au abandonat-o“.
Si atunci am fost trecuta pe lista. ... In plus, pe lista celor ce trebuia sa fie concediati erau 10 persoane. ... Pe acea lista erau trecute persoane angajate doar de citeva luni.
Decizia a fost luata in urma solicitarilor venite din partea institutiilor financiare acceptate pe lista restrinsa a investitorilor care vor putea depune oferte pentru preluarea BCR si care au acceptat asumarea contractului de confidentialitate.
Referitor la lista celor 16 societati care vor face concedieri colective, Gyerko Laszlo a declarat ca nu stie citi angajati vor pleca din fiecare societate care se afla pe lista. "Se lucreaza la aceasta lista.
Lista finala cu finantistii care vor fi nevoiti sa-si schimbe locul de munca va fi elaborata in cursul acestei saptamani la propunerea directorului executiv Silviu Dumitru si va fi aprobata de presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu.
Pe lista bunurilor CNE, sechestrate si puse la vanzare de ANAF, se mai afla doua camine de nefamilisti cu terenurile aferente, evaluate fiecare la sume de pana la 1,5 miliarde lei.
Aproximativ 1.200 de societati comerciale din Dolj au fost incluse de AVAS pe lista datornicilor la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate dintr-un total, la nivel national, de 50.000 de firme.
In alta ordine de idei, tot reprezentantii Inspectoratului Teritorial au precizat ca ajutoarele date de Guvern sinistratilor pentru reconstructia caselor afectate de inundatii l-au tentat si pe un primar din Tulcea, care si-a inscris casa pe lista locuintelor inundate, cu toate ca aceasta nu avea nimic.
Noi vom reactualiza lunar lista. ... Pentru a preveni infractiunile economice soldate cu tunuri financiare, fiscul a decis sa publice pe site-ul ANAF lista firmelor inactive, care nu vor mai primi documente cu regim special.
Dosare de pe lista neagra, deocamdata secrete Si pentru ca numarul de dosare pentru proiectele SAPARD implica, pe langa multe altele, si responsabilitatea celor care le proceseaza, dupa cele 5 zile (atat sunt necesare pentru procesarea unui singur dosar) de procesare vor mai fi evaluate si reevaluate de alte compartimente din cadrul agentiei si respectiv de Curtea de Conturi.
Firmele vor fi verificate permanent, iar lista oficiala a celor inactive va fi reactualizata lunar, fiind publicata in Monitorul Oficial.
google-analytics.com